Računalniški servis

V podjetju Dolher d.o.o. nudimo učinkovit računalniški servis, kjer poskrbimo za popolnoma VSE računalniške pripetljaje. Računalniški servis tako ponuja vzdrževanje, popravilo, zamenjavo mehanske opreme (hardware), programske opreme (software), urejanje računalniške povezave z internetom ali drugimi virtualnimi postajami, itd.

Računalniški servisV primeru, da vaš računalnik napade virus in vam povzroči delni ali popolni izbris podatkov, ohranite mirno kri ter pokličite računalniški servis Dolher d.o.o. Izurjeni smo za reševanje še tako kočljivih situacij in vsakokrat se 100% posvetimo stranki ter stremimo k zagotavljanju kakovostnih storitev, ki hitro in neboleče rešijo težavo stranke. Računalniški servis Dolher d.o.o. pokriva celotno območje Obale ter tudi drugih območij znotraj Primorske, po dogovoru pa se lahko posvetimo tudi strankam iz odročnejših krajev po Sloveniji.

Računalniški servis Izola vam pomaga tudi, ko se odločate za nakup novega računalnika, prenosnika ali druge računalniške opreme. V nepregledni množici različnih računalniških izdelkov je za nepoznavalca včasih zelo težko izbrati tak model, ki bi v celoti ustrezal njegovim potrebam ter bil cenovno ugoden. Računalniški servis Izola vam na podlagi vaših želja in potreb izdela seznam predlogov ter vam svetuje, kje se vaš nakup najbolj izplača. Ne dovolite, da bi se trgovci okoristili vašega nepoznavanja kompleksnega računalniškega področja in zaupajte nepristranskim strokovnjakom računalniškega servisa Dolher d.o.o.

Prav tako vam bomo z veseljem priskočili na pomoč, če boste potrebovali nasvet in pomoč pri nakupu druge računalniške opreme, nadgradnji računalniških sistemov ali morda popravilu določenih računalniških elementov. Računalniški servis Izola je vaš zaveznik v dobrem in slabem. Zaupajte znanju in strokovnosti – pokličite računalniški servis Dolher d.o.o.