Pogoji uporabe

Na strežnikih www.dolher.com nudimo uporabnikom brezplačno in plačljivo gostovanje spletnih strani, za katere veljajo sledeči pogoji uporabe:

  1. Vsi uporabniki se strinjajo, da so vse informacije in datoteke vseh vrst, katere ima naložene na svoji spletni strani ali FTP računu ne nadzirane, zaradi česar je vsak uporabnik v celoti odgovoren za vso vsebino katero nalaga, prikazuje ali na kateri drug način širi preko tvojega/ih računov. Uporabniki se za uporabo storitev morajo strinjati z vsemi pravili navedenimi v tem dokumentu. Omejitve s katerimi se uporabnik strinja, da ne bo nalagal, prikazoval ali posredoval preko svojih računov katero koli nezakonito vsebino katera je lahko škodljiva, nadlegujoča, škodljiva, nasilna, vulgarna, v nasprotju z zakonom o varovanju osebnih podatkov, rasistična, etična sovražna ali pa kako drugače vprašljiva ali bi na kakršenkoli način škodovala osebam vseh starosti.Poleg tega ne smejo na kakršen koli način prikrivati svojo identi, ne smejo nalagati katero koli škodljivo programsko kodo, uporabljati patente, blagovne ali trgovske znamke katerih niso lastniki ali uporabiti svoj računa za širjenje neželjene pošte in druge e-vsebine.
  2. Vsi uporabniki se strinjajo z zgoraj omenjenimi omejitvami in se strinjajo dolher.com ni odgovoren za katero koli direktno ali indirektno povzročeno škodo drugim osebam ali podjetjem. Uporabniki se strinjajo tudi da vse storitve, ki jih nudi www.dolher.com uporablja na lastno odgovorno in www.dolher.com ne bo zagotavljal da bo storitev delovala po njihovih potrebah, brez prekinitev ali brez naak.

 Datum izdaje dokumenta: 1.1.2013