Računalniško Izobraževanje

V današnjem času postaja znanje računalništva vedno bolj pomembno v poslovnem svetu in tudi v zasebnem življenju. Zahteve trga po hitri in učinkoviti komunikaciji in izmenjavi informacij postavljajo informacijsko tehnologijo v sam vrh nepogrešljivih delovnih orodij. Vse bolj postaja nujno poznavanje različnih programskih orodij in računalniških sistemov, zato je nenehno računalniško izobraževanje postalo nekaj samoumevnega in zaželenega.

V podjetju Dolher d.o.o. nudimo več različnih programov za računalniško izobraževanje, kjer vas strokovno usposobljeni predavatelji, ne glede na vaše predznanje, naučijo vse, kar potrebujete za učinkovito uporabo različnih računalniških programov in orodij. Računalniško izobraževanje v podjetju Dolher d.o.o. ponuja računalniško izobraževanje o osnovah računalništva, računalniško izobraževanje o MS Office ter računalniško izobraževanje o programu Linux in OpenOffice.

Računalniško izobraževanje o osnovah računalništva je namenjeno popolnim začetnikom in zajema natančen in enostaven uvod v svet računalništva. Predstavljamo vam tako strojno opremo kot osnove operacijskih sistemov, natančneje Windows okolja. Računalniško izobraževanje o osnovah računalništva vas bo opremilo z znanjem, kako ustvarjati različne dokumente, shranjevati dokumente, ustvarjati mape, spreminjati osnovne nastavitve sistema… Pridobili boste vso potrebno znanje za opravljanje najpogostejših računalniških opravil.

Računalniško izobraževanje o MS Office vas bo oborožilo z znanjem o priljubljenem in nadvse uporabnim Wordom, Excellom in PowerPointom. Ob koncu izobraževanja boste znali pripraviti in oblikovati dokumente z besedili, obdelovati razpredelnice in tabele, narediti prezentacije in mnogo drugih nadvse uporabnih računalniških znanj, ki tako kot poštevanka in abeceda spadajo v polje ključnih znanj za učinkovito poslovno in zasebno delovanje.

Prav tako bo tudi računalniško izobraževanje o programu Linux in OpenOffice odprlo mnoga vrata ter vam zagotovilo vsa potrebna znanja za učinkovito delo v izbranih operacijskih sistemih.

Računalniška izobraževanja Dolher vam zagotavljajo kakovostno znanje in prijeten učni proces, ki hitro in učinkovito vodi do zavidljivih rezultatov.