O nas

Dolher Računalniški sistemi d.o.o. je podjetje, ki ponuja celovito paleto računalniških storitev, med drugim tudi spletno gostovanje , VPS gostovanje , računalniško izobraževanje in računalniški servis. Podjetje vodi njegov ustanovitelj Žiga Dolher, nagrajeni računalniški inovator in specialist za zaščito računalniških sistemov.

Računalniški sistemi
Trgovska ulica 5c
Izola
Slovenija
+386 (0)40 469 256

Žiga Dolher je tako svoje prve računalniške uspehe žel že kot srednješolski kratkohlačnik, pri svojih 25ih letih pa delovanje podjetja širi tudi v države na Balkanu in drugod po Evropi. Na Gospodarski zbornici Slovenije so njemu in njegovemu sodelavcu Albertu Manzinu že pred časom podelili zlato priznanje za računalniški program PENTA, ki deluje kot centralna internetna zaščita in uporabnikom zagotavlja prihranek časa in denarja ob pospešenem prenosu podatkov.

Podjetje Dolher Računalniški sistemi d.o.o. se zavzema za kakovostno izvedbo vseh storitev na področju računalništva ter svojim strankam zagotavlja hitro, učinkovito in zanesljivo računalniško oskrbo za pošteno ceno. Tako posamezniki kot podjetja se lahko obrnejo na podjetje Dolher Računalniški sistemi d.o.o. za pomoč pri nakupu, popravilu ali vzdrževanju računalnikov in računalniških sistemov. Kontaktirajte nas in se prepričajte o vrhunski strokovnosti našega kadra in kvaliteti našega servisa. Zaupajte znanju in strokovnosti – pokličite podjetje Dolher Računalniški sistemi d.o.o. in si oddahnite.

 

Pogoji Uporabe