Splošni pogoji uporabe storitve Spletno gostovanje

Pogoji uporabe Spletno gostovanja
Uporaba storitev Spletno gostovanje podjetja Dolher d.o.o., v nadaljevanju DOLHER, pomeni soglasje s temi pogoji.

1. Odpovedi in vračila
Vsaka zloraba našega osebja v katerem koli mediju ali obliki, bo imelo za posledico prekinitev ali prenehanje najete storitve. Stranke lahko prekličete storitev kadar koli preko e-poštnega sporočila ali preko priporočene pošte.
Sprejemamo samo plačila preko bančnih nakazil na transakcijske račune, ki so vpisani na predračunu/računu katerega vam pošljemo preko e-poštnega sporočila. S plačilom predračuna/računa se strinjate z vsemi našimi pogoji uporabe, prav tako tudi z vsemi zakonskimi določbami.

2. Uporaba storitve spletno gostovanje
Na računih za spletno gostovanje se ne sme:
a. Poganjati daljše operacije od 2minut na uro.
b. Poganjati IRC ali zlonamerne »bote«.
c. Poganjati nobene vrste Torrent odjemalcev ali »tracker«jev, ki povezuje ali prenaša nezakonite vsebine.
d. Odpirati javni proxy/vpn, ali uporabljati proxy/vpn za dostop do nezakonite ali škodljive vsebine.
e. Uporabljati intenzivne I / O aplikacije, ki negativno vplivajo na normalno delovanje strežnika.

3. Arhiviranje in izguba podatkov
Uporaba storitve je na lastno odgovornost. Naša »backup« rešitev je na voljo samo proti plačilu, DOLHER ni odgovoren za podatke, ki se nahajajo na vašem računu. Strinjate se, da prevzamete polno odgovornost nad podatki, ki se nahajajo ali so preneseni preko vašega računa. V primeru najete rešitve varnostnega kopiranja bodo ti podatki uničeni nemudoma po začasni ali stalni prekinitvi vašega računa iz kakršnega koli razloga, razen če ni drugače dogovorjeno s podjetjem DOLHER.

4. Zagotovljena dosegljivost
Poročila o delovanju storitve iz strani tujih pregledovalnikov ne sme biti uporabljen za utemeljitev zaradi različnih dejavnikov, vključno zmogljivosti omrežja, razpoložljivosti pregledovalnikov itd.
V primeru zaznanega izpada storitev nas o tem nemudoma obvestite, da lahko preverimo ali gre za dejanski izpad, ali težavo v komunikacijo med internetnimi ponudniki. V kolikor pride do izpada internetnih storitev našega ponudnika, tega ne moremo upoštevati kot dejanski izpad, ker na to ne moremo vplivati. Vsi paketi spletnega gostovanja so pokriti z garancijo, kar pomeni da se uporabniku povrne sorazmerni vplačani znesek za čas nedelovanja sistema pri čemer je izpad daljši od 99,8% časa.

5. Uporaba e-pošte in e-poštnih seznamov
Seznam mora biti »Double opt-in list«. To pomeni, da je uporabnik naročen na glasilo ali druga e-poštna marketinška sporočila, ki jih izrecno zahteva in potrdi preko svojega e-poštnega naslova. Potrditev se običajno opravi z odzivanjem na e-poštno obvestilo / potrditev poslano na elektronski naslov, končni uporabnik pa tega potrdi. »Double Opt-in« metoda odpravlja možnost zlorab, ko nekdo navaja e-poštni naslov nekoga drugega brez njihove vednosti in proti njihovi volji. Prepovedano je uporabljati kakršen koli pridobljen ali kupljen spisek e-poštnih naslovov. V primeru, da bomo prejeli take vrste prijavo, ali bomo to sami ugotovili, bomo v trenutku blokirali vaš račun brez povračila kakršnih koli vplačanih sredstev.
E-poštne skripte morajo biti sposobne obvladovati in dokumentirati vse podatke iz dvojnega »opt-in« seznama. To vključuje evidentiranje prijav, IP naslovov, datuma in časa, »double opt-in« verifikacije, obdelave »opt-out« (preko spleta ali po elektronski pošti) in odstranitev seznamov na »bounce« hrbtih. Vse »opt-outs« odstranitve je potrebno obravnavati pravočasno in izhodno pošto, je treba zadržati na skupnih paketih do največ petsto (500) e-poštnih sporočil na uro. Če se ugotovi, da vaš račun, ki uporablja te skripte, ne izpolnjuje teh zahtev, si DOLHER pridržuje pravico, da začasno ustavi, prekine ali izključi vaše skripte in račun.
Kakršna koli poslana neželena e-pošta bo imelo za posledico izključitev vašega računa. Peljemo stališče ničelne tolerance proti pošiljanje neželene elektronske pošte in drugih oblik »spam«-a.